Vil Horneland skal overta etter Martí Cifuentes

Brann er tilbake i Eliteserien denne sesongen og de er i ferd med å sikre Eliteserie-sølv. Tromsø som ligger et poeng bak med to runder igjen er sammen med Viking de eneste som kan ta fra Bergens-klubben sølvet.

Hovedtrener Eirik Horneland løftet Brann tilbake i Eliteserien, vant cupgull i mai etter å ha vunnet finalen mot Lillestrøm og nå kjemper om seriesølv. – Dette har klubber et stykke utenfor Norges grenser lagt merke til.

Les: Gull, gull, sølv og så gull igjen

Bergens Tidende skriver at representanter Hammarby var tilstede på tribunen da Brann slo Odd tidligere i måneden og at de fra flere hold får opplyst at Hammarby ønsker å hente Horneland. «Vi står midt i å rekruttere ny hovedtrener. Det er vel det jeg kan si» sier Hammarbys sportssjef Mikael Hjelmberg til avisen.

Det er ikke av egen vilje de nå er på jakt etter en ny hovedtrener, Marti Cifuentes sin sukess i Allsvenskan brakte han videre til Queens Park Rangers som har hatt en grusom start på sin Championship sesong.

Selv er Horneland ordknapp på BTs spørsmål om saken. «Jeg har fullt fokus på Brann, men dette må du ta med Jim» sier han og viser til sin agent Jim Solbakken.

Les: Klar til å legge inn milliard-bud på Manchester United kapteinen

Solbakken skriver i en tekstmelding at det ikke er noe å kommentere.