Moyes i kjent steinansikt-positur. (foto: west ham, twitter)

De siste sesongene hos Manchester United ble en gedigen sportslig nedtur for Lingard, det samme sesongen etter hos Nottingham Forest. 30-åringen har håvet inn titalls millioner, men for Lindgard handler det nå om å få muligheten til å reise seg sportslig. David Moyes har i sommer åpnet døra for spilleren uten klubb, nå strekker West Ham-manageren også ut en «reddende hånd».

Jesse Lingard blir ikke akkurat rent ned med tilbud fra Premier League-klubber som er villig til å møte lønnsforventningene hans, men hos londonklubben har han naturlig nok en høy stjerne.

LES: Sky Sports: Nagelsmann har fått klarsignal

-Jesse har trent med oss i tre uker og har forbedret seg mye siden han kom inn. Han er i virkelig god form, begynner Moyes til talkSport.

-Jeg vil gjerne gi ham alle muligheter for å kommet tilbake i form og se hvordan han klarer seg. Da Jesse kom til oss for to år siden (på utleie fra United), scoret han ni mål på femten kamper og var nok forskjellen til at vi kom inn i Europa for første gang, sier Moyes.

LES OGSÅ: Ivan Toney har tre av de største Premier League-klubbene ventende

West Ham-manageren melder ikke om Lingard har gjort seg fortjent til permanent kontrakt, men legger vel egentlig opp til det.