Stortalentet Odin Thiago Holm har valgt sin nye klubb

(c) VIF: Odin Thiago Holm

Det er ytterst få 15.åringer som kan ta en titt på Eliteserieklubbene og velge den han helst vil spille for. – Kaptein på G15 landslaget og Ranheim spiller Odin Thiago Holm er i den unike posisjonen. 

Valget falt på Vålerenga.

«Vi er naturligvis veldig stolte og glade for at Odin valgte Vålerenga, og gleder oss til å være med å utvikle talentet hans videre. I første omgang skal han lånes ut til en klubb i Trondheim slik at han kan fullføre ungdomsskolen hjemme, og så er planen at han kommer hit og slutter seg A-troppen i sommer», sier sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen til klubbens hjemmeside.

Spilleren selv var også storfornøyd med å bli Vålerenga-spiller.

– Dette er noe jeg har jobbet hardt for både i treningshverdagen og ellers. Det har vært en lang tankeprosess, men jeg har fått god hjelp av foreldrene mine og agenten Tore Pedersen, og er veldig fornøyd med valget jeg har tatt, sier Holm

Unggutten kommer fraTrondheim og signerte for Ranheim i forkant av 2018-sesongen. I sommer deltok han på Sambor Youth Cup for Vålerenga og ble kåra til turneringas beste spiller.

Les: G15 spiller fra Trondheim skal trene med Manchester United

Prestasjonene til midtbanespilleren vekket interesse hos flere europeiske toppklubber, deriblant Manchester United, nå blir det Vålerenga ut 2021.