Patrick Vieira

Manchester United har ikke lenger noen legender på trenersiden eller administrasjonen. Stortalent Malcolm Ebiowei kom fra Rangers til Derby i 2019 og blomstret opp under Manchester United legende Wayne Rooney sin ledelse. – Det ble imidlertid umulig å fortsette Derby som rykket ned til League One etter poengtrekk.

Wayne Rooney pekte på Manchester United og skal ha tatt noen telefoner på vegne av den 18 år gamle lynraske høyrevingen. – Samtalene gikk fra og en signering var forventet rett rundt hjørnet, men så tok en annen legende kontakt franske Patrick Vieira som lovte å lære bort alle triks i boka så lenge han signerte for Crystal Palace.

Når du har spilt for Arsenal, Juventus, AC Milan, Inter Milan, Manchester City og en bråte landskamper for Frankrike har du noen triks å lære bort.

Samtalen skal ha endret stortalentet sin oppfatning, Sky Sports melder i dag at Malcolm Ebiowei har besøkt legen til London klubben tidligere i dag og at Ebiowei i løpet av et par dager annonseres som Crystal Palace spiller.

Les: Mané-signeringen endrer absolutt ingenting for Lewandowski

Det skal ligge en femårskontrakt på bordet.

Unggutten er av nigeriansk opphav, men har spilt aldersbestemte landskamper for både Nederland og England.