(c) Bilde Lyon: Rayan Cherki

Oftere og oftere velger de aller største talentene å vente med gigantklubber til de føler seg klare. – Det er mange historier om talenter som signerer med en klubb for så å bli glemt bort på utlån i årevis.

Lyon-president Jean-Michel Aulas har store forventninger til 16 år gamle Rayan Cherki, presidenten mener han «kan gå hele veien».

Les: Har du ikke fått med deg en «Rabona», er det på tide nå

Rayan Cherki byttet til Lyon allerede i 2018, og i juli i fjor signerte han sin første profesjonelle kontrakt. Ifølge Lyon presidenten er fremtiden lys.

I følge Aulas kjempet klubben mot to klubber for å få Cherkis underskrift. Aulas tror den 16 år gamle offensive spilleren kan bli til noe stort.

«Det vil uten tvil være en spiller som når toppen. Derfor gjorde vi alt for å signere med ham. To klubber var interessert i ham, men vi vant kampen over Real Madrid og Manchester United», fortalte Aulas til Telefoot.

Aulas mener at den unge spilleren har den rette holdningen til å gjøre det bra i moderne toppfotball.

«Han har viljen til å lykkes i Lyon. Vi ønsker å støtte ham, og det er derfor vi gjør fremskritt. Vi håper å ha ham i mange år, ikke bare som leder i offensiven, men som leder for laget. Han er flink til å finne hull og er uforutsigbar».

Til tross for sine bare 16 år, har han allerede spilt seks kamper for Lyon i Ligue 1 denne sesongen. I den franske cupen er han oppført for tre mål på tre kamper.

Les: Bild: Gigantbud på Kai Havertz