Den norske 18 år gamle høyrevingen Oscar Bobb er en del av Manchester City sitt U21 lag, men trolig ikke så lenge, selv om at han ikke fikk spille i gårsdagens FA-cup kamp er det ikke så lenge til det skjer.

Manchester City vant greit og ikke uventet 4-1 over Swindon fra League Two i FA-cupens tredje runde til tross for at de testet ut en rekke nye spillere.

Les: Goal: Spiller som Jack Grealish! Bold: Er en ny utgave av Mikkel Damsgaard!

Det norske stortalentet Oscar Bobb så det hele fra benken, han kom fra Vålerenga sommeren 2019. Han var hentet inn som så mange andre på grunn av de mange koronasmittede spillerne i Manchester City. James McAtee (19), Roméo Lavia (18), Cole Palmer (19), Kayky (18) og Luke Mbete-Tabu (18) var blant de som fikk spille for de lyseblå.

Sju førstelagsspillere og 14 andre med tilknytning til førstelaget var utilgjengelige. Manager Pep Guardiola var heller ikke til stede etter sin positive koronaprøve, assistent trener Rodolfo Borrell ledet laget med sin sjef på øret i pausen. Etter kampen hadde Borell følgende å si: «Vi var i kontakt i pausen, men det var ikke de store endringene å gjøre fordi alt gikk som vi hadde planlagt før kampen».

Likevel klarte City å mønstre et slagkraftig lag og startet med blant andre Kevin De Bruyne, Bernardo Silva, Gabriel Jesus og Joao Cancelo. Silva fikset 1-0 etter et snaut kvarter før Jesus la på til 2-0 14 minutter senere.

Illkay Gündogan la på til 3-0 med et presist frispark etter 58 minutter. Jesus bommet på straffespark like etter.

På tampen fikk Swindon, som til daglig spiller på nivå fire, sitt trøstemål ved Harry McKirdy. Han løp mot cornerflagget og feiret reduseringen på knærne som om han ble matchvinner.

Cole Palmer ble kampens store overraskelse: 19.åringen var vanvittig god og satte i tillegg Manchester City sitt siste mål for kvelden.

Les: Manchester United ønsker å gjøre Pogba til den best betalte spilleren i Premier Leagues historie

19-åringen Palmer hamret ballen i krysset like etter før mange av City-juniorene fikk prøve seg de siste minuttene. Bobb må vente på sine første minutter.

Jeg likte det. Det er alltid litt press når man kommer på et lag som ung, man må bare ut og nyte det» sa han etter kampen til BBC.

Pep Guardiola var ikke på sidelinjen, men Palmer håper City-manageren likte det han så.

«Forhåpentligvis likte han det. Jeg må bare fortsette å jobbe hardt. Jeg må fortsette og jeg må kjempe for å få flere minutter og for å hjelpe laget».

Cole Palmer har så langt hatt 12 kamper for Citys førstelag, som har kastet to mål unna.