Foto: VIF-Media. Chidera Ejuke

Det er en av Eliteseriens mest spennende spillere som nå kan være på vei bort fra Vålerenga. – Den nederlandske avisen Leeuwarder courant som melder at 21 år gamle angrepsspilleren Chidera Ejuke er ønsket i den nederlandske bakgårdsklubben Heerenveen.

Eurosport skriver de har kastet seg over telefonen og ringt alle uten å få svar fra noen, hverken klubb eller agent. – Som de fleste som følger Eliteserien la merke til Ejuke ganske kort tid etter han kom til Vålerenga fra den nigerianske klubben Gombe United i 2017.

Les: Roger Federer vant en forrykende semifinale mot Rafael Nadal

Han har spilt alle kampene i Eliteserien så langt denne sesongen og notert seg for seks mål. – Tidligere denne uken ble Ejuke kåret til den beste angrepsspilleren av Eurosport ekspert Joacim Jonsson.

«Han er nærmest ustoppelig når han kommer en mot en og denne våren har han skapt trøbbel for de fleste lagene. Han trekker til seg masse oppmerksomhet og skaper også store rom for medspillerne. Siden skal vi ikke glemme underholdningsaspektet. Publikum ønsker å se artister. Jeg mener vi må tilbake til Alanzinhos glansdager i 2008 for å finne en artist på samme nivå som Ejuke. Det er en nytelse å se han spille fotball»

Les på F7: 20 år gamle Chidera Ejuke, Vålerenga