Morten Hjulmand sulten på suksess. (foto: Sporting)

«Du skyter ikke derfra!». Dette var nok tanken som føk gjennom hodet til flere av de danske og engelske spillerne da Morten Hjulmand tok noen skritt for å legge opp til skudd mot mål fra en latterlig lang avstand. Hjulmand fyrte av et skudd som ble målt til 114 km/t og lammet hele England.

Kane hadde fomlet ballen inn til 1-0 ledelsen, Hjulmands usannsynlige scoring fra laaangt hold og innom stolpen til 1-1 endret kampbildet og gjorde uavgjort som at England slapp billig unna.

LES: Liverpool-supporterne får se Arne Slot teste seg mot Ørjan Nyland før sesongstart

Ikke overraskende har interessen for Hjulmand gått rett i taket over natta. Det er ikke noe nytt at 24-åringen har vært på blokka hos storklubber, men spektakulær scoring mot en motstander som England, har tendens til å få fart på sakene. Ifølge overgangsjournalist Ben Jacobs har Manchester United, Tottenham, Barcelona og PSG signalisert de er interessert i Sporting-spilleren.

Jacobs legger til at Sporting har gjort det klart at utkjøpsklausulen på 80 millioner euro skal betales hvis klubben skal slippe dansken i sommer.

Alt du trenger å vite: Polen – Østerrike

F7: Verdens dyreste keeper ber om plass på benken