Magen Hoseth. (foto: Lyngby)

Tidligere denne måneden ble Magne Hoset klappet inn som ny Lyngby Boldklub-trener. «Vår mann» er godt dekket i keeperposisjon etter at klubben signerte David Jensen, mens de fortsatt har en av ligaens beste keepere i Mads Kikkenborg. Neste sesong blir situasjon en annen for Hoseth, to Premier League-klubber er varslet klare til å hente Lyngbys keepertalent i sommer. Dessverre for Hoseth har en annen klubb kuppet signeringen i januar.

24-åringen Kikkenborg regnes som en av ligaens beste keepere og har gang på gang reddet poeng for Lyngby. Ifølge Bold har Premier League-klubbene Luton og Sheffield United signalisert de vil signere Kikkenborg.

LES: Tidligere Barcelona-spiller forhandlet seg til en helt unik utkjøpsklausul

-Han skal selges en eller annen dag, men det er ikke planen at det er akkurat nå…det er ikke mye interesse akkurat nå, men det er sikkert fordi vi mest arbeider med et sommersalg fortalte Lyngbys fotballdirektør Nicas Kjeldsen til Bold.

Det var for to uker siden. Nå melder Bold den belgiske storklubben Anderlecht er tett på å signere Kikkenborg. 24-åringen er denne uken i Belgia for å gjennomføre den medisinske testen.

Her blir Hoseths keeper utfordrer til den danske keeperlegenden Kasper Schmeichel. Lyngby visste det ville komme, men hadde troen på at Hoseth skulle få utnytte Kikkenborgs tjenester ut sesongen.

LES OGSÅ: Jens Petter Hauge får muligheten han sterkt bør vurdere