Ferran Torres

Manchester City manager Pep Guardiola er lovet det som når vi summerer opp sommeren blir det største shoppingbudsjettet vi noen sinne har sett fra en fotballklubb. – Nå som Champions League trofeet er innen rekkevidde også de neste to årene skal klubben biffes opp til det ekstreme.

Seriemester Liverpool har lagt merke til det som skjer i nabobyen, både hos City og United, fra å annonsere en forsiktig sommer og «vi har de spillerne vi trenger» legger vi merke til at de er ute med følere i flere og flere sammenhenger.

I går kunne Manchester City annonsere en overgang for den 20 år gamle vingen Ferran Torres fra fra Valencia. – Sky Sports melder at det bare er begynnelsen.

Les: Bekreftet: Ferran Torres har signert fem års kontrakt

Manchester City har en av de hvasseste angrepene i verden, men det skorter litt på forsvaret, inkludert den «defensive» delen av midtbanen. Pep Guardiola vil ha fokus på å «tette igjen bak» når han nå går ut for å hente forsterkninger.

Det kan bli hele fem store kjøp i sommer, allerede skal en avtale med Nathan Ake Bournemouth i prinsippet være i boks, mens Napolis Kalidou Koulibaly stor høyt også på Pep Guardiola sin ønskeliste.

Les på Popidol: Du kan glede deg i «Honest Thief» er Liam Neeson enda litt tøffere