Markus Henriksen tilbake til Rosenborg. Foto: RBK.no

ULLEVAAL: (Sporten) Landslagssjef Lars Lagerbäck spår tvil rundt hvorvidt Markus Henriksen blir spille klar til kampen mot Serbia i EM-omspillet torsdag.

Det var etter kampen på Lerkendal mot Odd Grenland, da Markus Henriksen av banen mot Odd med en leggskade søndag. Etterpå var det en viss optimisme med tanke på landslagsspill allerede torsdag. Da Lagerbäck møtte pressen tirsdag kunne han imidlertid ikke gi noen garantier.

– Det jeg vet, er at det kjennes bedre. Det går i riktig retning, men det er for tidlig å si når han er hundre prosent spillbar igjen, sa svensken.

Han brukte ordet positivt om situasjonen rundt Henriksen, men ville ikke love at han er aktuell for Serbia-kampen.

– Jeg kan ikke svare på det. Det er to døgn igjen. Vi får se hvordan foten kjennes ut i morgen. Han har slik jeg har forstått det en ganske reell blødning i foten, så det gjelder å få bort den. Vi får se. Det blir opp til medisinerne. Ellers får vi vel bytte dem ut, smilte landslagssjefen.

Norge tar imot Serbia på Ullevaal i EM-kvalifiseringen torsdag. Vinneren møter enten Skottland eller Israel i november om en ledig EM-plass.

Norge skal også møte Romania og Nord-Irland i tiden som kommer. Begge kampene går på Ullevaal.