(c) Bilde: Viking: Tor André Skimmeland Aasheim

Viking gjør ikke som de andre klubbene og reiser til Spania eller lengre for sin treningsleir. De drar til Danmark. I bussen på vei ned ble Tor André Skimmeland Aasheim enig om prøvespill med en annen klubb og trykket resolutt på stopp knappen.

Viking spiller akkurat nå treningskamp mot Aalborg og leder 3 – 1 til pause.

Oppdatert: Kampen er nå over, Viking vant 5 – 1.

Les: Superligasjef sparket

Det var egentlig ikke en stor overraskelse, ved sesongslutt informerte Viking han om at han burde finne seg en ny klubb så fort som mulig, 22 åringen med erfaring fra høyeste nivå både for Viking og Haugesund skulle finne seg en ny klubb «å utvikle seg i».

«Han er i Grimstad nå for å vise seg fram for Jerv, men ting skjer uhorvelig fort i fotballen. Han satt på bussen med oss ned til Kristiansand for å ta ferjen til Danmark da henvendelsen kom. Da ble det til at han hoppet av i Kristiansand og satte kursen for Grimstad i stedet» sier manager Bjarne Berntsen til Rogalands Avis.

Viking har akkurat nå 26 spillere i troppen, og Berntsen har vært tydelig på at det er for mange. Derfor fikk Skimmeland Aasheim beskjed om at han står fritt til å finne en ny klubb ettersom de mørkeblå har god dekning på midtbanen.

Viking møter Jerv til treningskamp 27. mars, og det meste tyder på at Skimmeland Aasheim blir å finne i troppen til Jerv mot sin nåværende klubb.

Ja, det er i boks. Skimmeland Aasheim blir Jervspiller, og skal i ilden mot sin gamle klubb imorgen, bekrefter Arne Sandstø.

Vi får inn en ung spiller med eliteserieerfaring fra både Haugesund og Viking. En kvikk høyrekant med gode ferdigheter, som passer godt inn hos oss og som vil forsterke vår spillertropp, fortsetter han.

I tillegg har Tor André gode holdninger og er en fin fyr, som passer godt inn i spillergruppa, avslutter Sandstø.

Han signerer en kontrakt ut 2019-sesongen.

 

Sjekk ut oddsen