James Ward-Prowse

Manager Ralph Hasenhüttl styrte Southampton med sikker hånd i en årrekke, men de det begynte å lugge i fjor høst fikk han sparken. I nøyaktig et døgn fra 8. til 9.november fikk Rubén Sellés det midlertidige ansvaret før Nathan Jones ble ansatt.

14 triste kamper senere fikk Nathan Jones sparken og Rubén Sellés var tilbake i managerstolen. – Tanken er ut sesongen.

Southampton har bare 24.poeng etter 24.kamper og ligger helt sist i Premier League, selv om det «bare» er seks poeng opp til trygg plass må det et mirakel til for at klubben ikke skal rykke ned. – Southamton-skipet synker og stjernene forlater skipet.

Les: Schmeichel: Manchester United-supporterne trenger Ratcliffe

Prisen går alltid ned på de mest verdifulle spillerne når nedrykk er et faktum. Spillere som f.eks James Ward-Prowse har med god margin nivået som kreves i Premier League inne.

Daoly mail skriver at både Newcastle og Tottenham har tatt kontakt med folkene til midtbanespilleren vel vitende at det blir mulig å få en god deal. James Ward-Prowse er bare den første, det blir trangt ut døra på St. Mary’s Stadium i sommer.

James Ward-Prowse har vært i Southampton siden han var en liten gutt og er ifølge Transfermarkt verdsatt til 38 millioner euro.

Les på Engelske Klubber: Tidligere NFL-stjerne kjøper seg inn hos Vincent Kompany