Stjal millioner fra Premier League stjerne

Noen bør ta et alvorsord eller to med frisøren til Mamadou Sakho
Top Article ad

Crystal Palace sin franske forsvarsstjerne, Mamadou Sakho, har vært utsatt for et innbrudd mens han, kona Majda og deres tre barn var borte. – De bor i et herskapshus i Wimbledon til en verdi av over 55 millioner kroner.

Flyttet inn i huset da han for andre gang meldte overgang fra Liverpool til Crystal Palace sommeren 2017.

Les: Mourinho innrømmer trøbbel

Innbruddet skjedde 27. desember, men først i går kunne 29 år gamle Sakho veldig kort gi status til Evening Standard: «Alt er i orden. Min kone og jeg har det bra»

Huset i fasjonable Wimbledon leies av Sakhas landsmann Nicolas Anelka, og Evening Standard fikk også en – også kort – kommentar fra Anelkas kone, Barbara Tausia. «Huset er leid ut, så jeg vet ikke hva som skjedde med dem. Ja, jeg visste om det, men jeg har ingen detaljer. Alt er i orden»

Nettopp Wimbledon-nabolaget har vært gjenstand for mange innbrudd i fasjonable herskapshus. – Mamadou Sakho ble frastjålet verdier for ca 6 millioner kroner.

Den største saken ble avsluttet i sommer da den såkalte ‘Wimbledon Prowler’, Asdrit Kapaj, ble dømt til 14 års fengsel etter å ha erklært seg skyldig til 26 innbrudd i nabolaget. En av dem faktisk mot Nicolas Anelka tilbake i 2014, da den franske spissen jaget ham gjennom bakgården.

Nylig pådro den kjente engelske kokken Marcus Wareign et lignende innbrudd i samme nabolag, noe som fikk politiet til å frykte at innbruddsrekken, som også omfattet tennislegenden Boris Beckers hus, ikke har endt med Kapajs fengsel.

Les på Helsesjefen: Hva har skjedd med albuene til Boris Becker?

Mamadou Sakho, som tjener rundt fem millioner kroner i måneden på Crystal Palace, spilte kampene etter innbruddet og så ikke ut til å legge merke til det.

Crystal Palace er nummer ni i Premier League med 29 poeng på 22 kamper. London-klubben har fem poeng opp til Manchester United, som på femteplass inntar den siste plassen som kaster europeisk fotball.