William Saliba

William Saliba (William Alain André Gabriel Saliba) spiller fotball hjemme i Frankrike til tross for at han er mer enn god nok for Arsenal. – Han mener det er på tide med respekt. Den 20 år gamle forsvarspilleren viser med all tydelighet han er langt fra fornøyd med situasjonen.

Det var greit med utlån og benkesliting i begynnelsen, men nå som han er mann krever han spilletid hvis han skal returnere til England.

Les: Luis Suarez klar for å vifte med tre fingre foran Koeman

Saliba er på lån hos Olympique de Marseille, fra Arsenal ut sesongen.

Saliba stiller krav til Arsenal – vil ha spilletid

For to år siden rekrutterte Arsenal den franske midtbanespilleren William Saliba fra Saint-Etienne for rundt 27 millioner pund. Saliba har kontrakt med Arsenal til sommeren 2024, men har siden overgangen opplevd benkesliting og blitt lånt ut til Saint-Etienne, Nice og nå Marseille. Låneavtalen med sistnevnte klubb strekker seg til neste sommer.

Han har så langt ikke spilt en eneste kamp med Arsenal og ifølge Daily Mirror stiller han krav til klubben. Saliba returnerer bare til Arsenal hvis han får spilletid. – Det ser dårlig ut for forsvarsspilleren, Arsenal har tenkt til å rekruttere i vinter også i hans posisjon.

Les på Engelske Klubber: Sancho fortjener ikke plassen