Hva nå, Carlo? (foto: real, twitter)

Det er ikke hverdagskost for Rangers-supporterne å få besøk av Real Madrid, men med Steven Gerrard ved roret har klubben for alvor gått ut av skyggen til Celtic.

Dette fikk Carlo Ancelotti også erfare. Med to treningskamper bak lukkede dører var dette første mulighet til å se Real med Ancelotti på sidelinjen. Det tok ikke mange minuttene før Martin Ødegaard sendte Rodrygo mot mål til 1-0.

Les: Skikkelig trøbbel for Phil Neville i Beckham-paradis

Det er tre uker igjen til La Liga sparkes igang, første omgang så lovende ut for Real (har fortsatt en gjeng på ferie etter EM og Copa America), men i pausen vekket Gerrard spillerne sine skikkelig, sendte Rangers-gjengen utpå til 1-1 ved Fashion Sakala.

Nacho var tydelig frustrert av svermen med Rangers-spillere som tok over styringen, og presterte å dra på seg sitt andre gule kort og rødt, med kvarteret igjen av kampen.

Les på Popidol: De beste filmene på Netflix for øyeblikket

Rangers takket for bidraget, to minutter senere sikret Cedric Itten 2-1 scoring og seier på Ibrox.

For Gerrard og Rangers gir dette et enormt boost for en allerede høy selvtillit før sesongstart, for Carlo Ancelotti og Real Madrid ble det et tja.

Les: Snakk om opptur for Ronny Deila!