Med en kamp mindre spilt og etter dagens kamp bare et poeng etter AC Milan viser Lazio med all tydelighet de er å regne med å årets Serie A. – Det er selvsagt tidlig i sesongen, men det laget kjederøykende Maurizio Sarri leder spiller smart og med stor selvtillit.

I dag var tok Lazio imot regjerende seriemester Inter Milan på Stadio Olimpico. – En jevn kamp som etter hvert tippet i hjemmelagets favør sørget for sesongens første tap for Simone Inzaghi sitt mannskap.

Les: Paul Pogba skryter av sin erstatter

Inter Milan 1 – Lazio 3

Ivan Perisic ga Inter en drømmestart med mål fra straffemerket etter tolv minutter, men med en halvtime igjen av kampen utlignet Lazio etter straffescoring fra Ciro Immobile.

Med ti minutter igjen å spille var Felipe Anderson på rett plass til rett tid og sendte Lazio i føringen etter en retur fra keeper. På overtid sørget Sergej Milinkovic-Savic for 3-1 med et flott hodestøt.

Les på Popidol: Wanda Nara har sluttet å følge Icardi på Instagram, som er anklaget for utroskap!

Det oppstod skikkelig drama rundt Lazios 2-1-scoring i sluttfasen, de valgte å ignorere det faktum at Inters Federico Dimarco ble skadet på banen, og i stedet løp de nedover den andre enden og tok ledelsen. – Det skapte naturlig nok reaksjoner, vi befinner oss tross alt i Italia. Spillere fra begge lag fikk gult kort fra kampens dommer.

Inter Milan manager Simone Inzaghi var ikke fornøyd med Lazio-spillernes valg, ettersom han også er av den oppfatning at ballen burde blitt sparket over sidelinjen. «Det andre målet er merkelig. Dommeren blåser ikke, og de vil ikke sparke ballen ut. Vi mistet hodet, og så tok vi inn det tredje målet».

«Vi tar med oss ​​prestasjonen og ikke resultatet. Burde den blitt sparket ut? Lautaro (Martinez, red.) Kan ikke se, Dimarco er på bakken og dommeren kan i disse tilfellene også stoppe kampen, men jeg ville ikke snakket for mye om det» sier Simone Inzaghi til DAZN.

Lazio knepper dermed innpå Inter, som åpnet sesongen med fem seirer og to uavgjort.

Lazio – Inter 3-1
Serie A
12′ 0-1 Ivan Perisic
64′ 1-1 Ciro Immobile
81′ 2-1 Felipe Anderson
90′ 3-1 Sergej Milinkovic-Savic
90′ 3-1 Luiz Felipe