Skal få viljen sin, denne gangen. (foto: united, twitter)

Vi tipper det ikke ble så mye søvn på United-manageren etter torsdagens magiske 6-2 kamp mot Roma. Full av adrenalin skulle Solskjær glede seg over den gigantiske seieren i første semifinale, samtidig som han skulle raskest mulig styre inn mot søndagens kamp.

Da venter erkerivalen Liverpool, som på søndag går ut på Old Trafford uten å ha en steintøff Roma-kamp i beina. Jürgen Klopp har alt press på seg og tar imot alle tegn med takk på svakheter United.

Les: Pogba lover å trene på å bli mer engelsk

United kommer fra bare to dagers hvile, men de kommer som vinnere – og med overraskende lite skade.

På fredagens pressekonferanse kunne Solskjær gi Klopp beskjed om at langtidsskadede Martial og Phil Jones er de eneste sikre på å ikke dukker opp på søndag.

Dermed kan Liverpool vente seg fullt trøkk, men:

-Du kan ikke ta noe for gitt i dette gamet. Vi må vente til søndag morgen for å se hvordan (de ulike) spillerne er. Torsdag kveld var en virkelig intens kamp, og vi trenger å se hvem som virkelig er fit til å spille mot Liverpool, sier Solskjær ifølge klubbens hjemmeside.

Så kommer lysningen for Jürgen Klopp.

-Vi skal velge ut et sterkt lag for kampen (retur mot Roma neste uke), og på søndag morgen må vi bestemme oss for laget mot Liverprool, for det blir en tøff kamp, avslutter Solskjær.

Roma prioriteres.

Men er det noe United aldri vil gjøre, uansett hvilken kamp som kommer neste uke, så er det å ta lett på kampen mot erkerivalen Liverpool. Klopp kan vente seg det beste fra djevlene.

Les: 90min: To spillere Manchester United skal ha på plass i sommer