Antonio Valencia

Mange i Norge har et kjærlighetsforhold til kunstgress og mener det er det beste som har skjedd siden oppfinnelsen av fjernkontrollen. – Det er klar veldig mange flere kan spille fotball her i nærheten av Nord-Polen, men det har også en bakside. 

Det er skikkelig miljøfiendtlig og det fører til flere skader enn vanlig kunstgress, dessuten er det mange som får kne og hæl-problemer.

Les: Steven Gerrard er også negativ til kunstgress

Forsvarsspiller Antonio Valencia spiller ikke når Manchester United møter Young Boys. Hans kne er ikke i stand til å spille på kunstgress.

Klokken ni i kveld møter Manchester United Young Boys i Champions League på Stade de Suisse, Jose Mourinho opplyste at venstreback Luke Shaw kommer til å spille. Diogo Dalat, Ashley Young og Matteo Darmian er andre backalternativer.

Les på F7: En kort tekst er en halv kilometer lang

Jose Mourinho er irritert når han i følge BBC forteller hvorfor han ikke tar med sine meste spillere: .

«Vi har besluttet å ikke ta med Valencia, for hans kne tåler ikke for å spille på kunstgress»

David de Gea uttalte tirsdag, at kunstgresset ville trolig gi United dårligere vilkår for å få en god resultat. Så langt ville Jose Mourinho ikke gå.

Sjekk ut vår samarbeidspartner: Oddsen.nu – norges største tippeside

Jose Mourinho avsluttet med en liten spøk: «Vi er i Sveits, hjemlandet til en av tidenes største tennisspillere, og jeg er sikker på at den store mannen ikke alltid er fornøyd med underlaget kampene han spiller på. Men han må spille på det, og han må vinne. Alle vet at Federer har et favorittunderlag, men at han også vinner på andre underlag. Så vi må bare gjøre det»

Manchester United er uansett underlag store favoritter.