Ståle Solbakken har skumlest boka til Bendtner: «Farligere for noen andre»

Ståle Solbakken

Københavns store helt, den hjemvendte Bendtner har ikke uventet skapt et herlig sirkus etter at han dro på seg FCK-drakten tidligere i år. På banen har bidraget vært heller beskjedent så langt, men hvis all PR er god PR, får klubben nå enda for pengene.

Det er selvfølgelig biografien til Bendtner som vil skape mer liv og røre. Boka slippes på tirsdag og sultne ulver venter nå på de saftige historiene fra happy days for fotball-lorden.

Les: Liverpool slipper en av de mest brysomme City-spillerne

Selvfølgelig fikk Ståle Solbakken spørsmålet om boka får noen konsekvenser for FCK.

-Jeg har fått boka, men har ikke fått lest den. Jeg har bare skumlest mens jeg så på lørdagsunderholdningen. Det er ikke mye om 4-4-2 og pasninger, så vidt jeg kan se, så det tar vi stille og rolig, sier Solbakken ifølge Goal.

Les på Popidol: Dwayne ‘The Rock’ Johnson lanserer sin egen tequila

Betyr dette at vi ikke har noe å glede oss til av saftige historier, Ståle?

-Vi visste at han skulle skrive bok, og hvis Nicklas Bendtner skriver bok, er den sikkert interessant for mange. Men jeg fikk tidlig en epost fra forlaget om at boken var ufarlig for FCK. Den er vel farligere for noen andre, avslutter sjefen til Bendtner.

Da har Bendtner sørget for et skikkelig blitzregn de neste ukene. Akkurat det Bendtner trenger for få opp energien på banen. Kanskje dette betyr fler enn den ene scoringen mot Nordsjælland fra Lorden?

Les: Tilbud i kø for «gjenfødt» Liverpool stjerne

Nå ble vi veldig nysgerrige på hvem disse andre er…