Ståle Solbakken forteller det snart kommer en dårlig nyhet

Godt valg, Ståle. (foto: fc københavn)

Som en gammel rusten maskin tok det lang tid før FC København kom i gang. Høsten var en fullstendig katastrofe, men så etter jul ble det flere startet ting å se bedre ut. Ståle Solbakken klarte å helt på tampen å klatre tilstrekkelig i serien til å kvalifisere seg til Europaligaen. 

Nå ber imidlertid Ståle Solbakken fans forberede seg på en dårlig nyhet og det rett etter de vant 4 – 1 over AGF og sikret spill i Europa.

Les: Nei takk Norge, ikke denne gangen heller

«I løpet av tre-fire dager kommer det en veldig dårlig nyhet om en spiller som slutter i FCK. Så må vi håpe at vi deretter kan presentere noen positive nyheter. Vi har hatt veldig mye å kjempe med utenfor banen. Det er ikke kommet tilstrekkelig fram, men vil nok gjøre det»

Les: Åge Hareide har snakket med Rosenborg og er ikke optimistisk

Og det var det, ikke noe mer informasjon om hva som dårlig eller hva som var bra.

Skal vi tippe (og at vi har lest Ekstra Bladet (kun for artiklene)) så tror vi det er deres stjerne Erik Johansson som slutter i FC København og vil dra til Stockholm og Djurgården for at kunne være sammen med sin forlovede.

Carina Berg og Erik Johansson

Og så til den potensielt gode nyheten, for Rosenborg sin del får vi håpe at det ikke er Nicklas Bendtner.

Les: Solbakken: «Kjærligheten er til en viss grad gjengjeldt»

– Hvis vi ser på det som skjedde etter jul så har vi spilt veldig godt, sa Solbakken, som avviste at det blir store utskiftninger i stallen.

– Det skal ikke skje så mye, men noe blir det, sa han.