Ståle Solbakken: «Det kom et vanvittig tilbud»

Ståle Solbakken

Ståle Solbakken har oppnådd mye som spiller og trener. Og når ambisjonene om sportslig suksess ligger i ryggmargen, er det lett å takke nei til en god dose oljepenger.

Hadde Solbakken sagt ja i september, hadde han reist til De forente arabiske emirater og gjort seg økonomisk uavhengig for resten av livet.

Ønsker ikke ørken og oljepenger – ennå. (foto: fc københavn, twitter)

– Ja, det er korrekt. Det kom et økonomisk helt vanvittig tilbud, men jeg gikk aldri i dialog med dem. To ganger har dette skjedd. Jeg kunne kanskje ha tjent mer på ett år enn jeg har gjort i hele min trenerkarriere. Men det er ikke noe for meg. I hvert fall ikke nå sier København-treneren ifølge Ekstra Bladet.

Godt å høre. Vi ønsker å se mer Solbakken i europeisk fotball.

Les: Det engelske fotballforbundet gir ikke Mourinho fri