(c) Bilde: Stabæk

Må innrømme at valget til Stabæk er noe overraskende, men en fotballskalle er en fotballskalle uavhengig av farge. – Torgeir Bjarmann som den siste tiden har vært agent for unge spillere har tidligere hatt rollen som sportssjef i Lyn og i sin gamle klubb Lillestrøm.

«Det er mange årsaker til at jeg ville ta over. Jeg kjenner klubben godt fra før, kjenner mange personer som involvert og jobber internt her: Toppledelsen, Jon (daglig leder Tunold) og trenerappraratet rundt A-laget» sier Bjarmann på pressekonferansen.

Torgeir Bjarmann er synonymt med Lillestrøm «heldigvis» møter han ikke sine gamle fans i eliteserien denne sesongen. I perioden 1988–2003 spilte Bjarmann 306 kamper og satte inn 37 mål noe som ikke er så ille for en forsvarsspiller.

Les: Barcelona foreslår gigantisk bytteavtale

Stillingen som sportssjef i Stabæk ble ledig etter at Inge Andre Olsen etter mange års tjeneste (22 år) for klubben ble lokket over til den danske Superligaklubben før jul.

«Han har gjort en strålende jobb for Stabæk og er Stabæk-legende. Det trigger meg veldig, sier Olsens erstatter, og sier han håper han skal gjøre det enda bedre enn sin forgjenger».

Bjarmann forteller til Eurosport.no at han ikke vil fortsette med virksomheten som agent. Den tidligere LSK-sportssjefen har hatt talentfulle spillere blant annet i OBOS-ligaen.

Les på Helsesjefen: Positive nyheter om ny corona medisin Remdesivir