Stabæk kan puste med magen igjen

265
Marcus Sandberg. Foto: Kristian Bjerke, Stabæk

For kort tid siden var Stabæk på vei rett ned i OBOS-Ligaen, de fikk heldigvis sendt hovedtrener Henning Berg til en ferieøy og byttet han ut med Jan Jönsson. – Det satte igang en snuoperasjon som fortsatt pågår. (Stabæk er pr akkurat nå på kvalikplass for nedrykk) 

Så solgte de sin viktigste angrepsspiller Franck Boli og hentet inn en danske de håper skal bære «Boli» tradisjonen videre.

Les: Her er dansken som skal «redde» Stabæk etter salget av Franck Boli

Så kommer vi til den svenske målvakten Marcus Sandberg som har stått som en løve i mål, han har hatt mye å stri med som siste skanse for et lag som sliter med organiseringen og bøtter med personlige feil.

  • Nå kan Stabæk puste lettet ut, Marcus Sandberg blir værende og signaturen kom dagen før møtet med gamleklubben Vålerenga.

Marcus Sandberg har stått frem i kamp etter kamp denne sesongen og vært en enormt viktig brikke på årets Stabæk-lag. Og her blir han værende.

For dagen før møtet med gamleklubben Vålerenga har svensken satt navnetrekket sitt på en ny avtale med Stabæk.

– Glad i Stabæk

Den nye kontrakten har varighet ut 2022-sesongen.

Jeg er blitt veldig glad i Stabæk og føler at vi har noe på gang. Vi satser og skal opp og frem. Det er noe jeg vil være med på, sier Sandberg til Stabæk sine sider .

I Stabæk-leiren er man henrykt over at sisteskansen knytter seg til klubben på en langtidsavtale.

«Gutten har vært bra. Ikke bare er han en topp, topp keeper, han er også en strålende fyr. Vi gleder oss over at Marcus har like stor tro på Stabæk-prosjektet som vi har, og jeg håper vi kan oppnå stor suksess sammen i tiden som kommer, sier sportssjef Inge André Olsen»

Det har skjedd litt på Nadderud de siste månedene. Flere nye spillere, i tillegg til Jan Jönsson, har kommet inn portene. Det tror Sandberg vil gi et oppsving både på kort og lang sikt.

– Jeg har troen på dette Stabæk-prosjektet. Vi har fått inn litt mer energi og «go» i laget. Og litt mer stabilitet. Det vil få de unge spillerne til å blomstre enda mer, tror den svenske sisteskansen.

– God stemning

Og Sandberg nyter å spiller under sin landsmann, Jan Jönsson.

– Det er koselig. Å få inn Janne har vært veldig bra. Det er bra stemning i gruppa, selv om resultatene ikke har vært helt som vi har ønsket. Vi er ved godt mot og ser fremover, sier Sandberg.

Og onsdag vil han gjøre sitt ytterste for å stoppe gamle lagkamerater i Vålerenga og sikre tre kjærkomne poeng til klubben han er blitt så glad i.

– Det hadde vært deilig, avslutter Sandberg.