Stabæk henter tidligere Brann-spiller i Danmark

(c) Bilde: Stabæk: Yaw Ihle Amankwah
Top Article ad

Du skal ikke se bort ifra at Stabæk har gjort et varp nå som de har signert forsvarsspiller Yaw Ihle Amankwah på en kontrakt ut 2021. – De trenger definitivt å styrke forsvarer, vel for å være helt ærlig, slik Bærums-laget fremstår nå om dagen trengs det styrking i alle ledd. 

Forsvarsspiller Yaw Ihle Amankwah (30) signerte tirsdag for Stabæk. Kontrakten strekker seg ut 2021-sesongen.

Les: Sky Sports: Ranieri er klar for retur til Premier League

Amankwah startet karrieren i Fana, men fikk sitt store gjennombrudd i Brann i perioden 2007 til 2011. Etter oppholdet i Bergen var den høyreiste stopperen innom Sandefjord, Tønsberg og til slutt danske Hobro IK. På to og et halvt år i Danmark spilte Amankwah 58 kamper og scoret to mål.

– Jeg har fått gjort det jeg dro til Danmark for å oppnå. Nå hadde jeg og familien lyst til å komme tilbake til Norge. Jeg er veldig glad for å være i en så tradisjonsrik klubb som det Stabæk er, sier bergenseren til stabak.no.

Med svenske Jan «Janne» Jönsson tilbake som trener i klubben råder det optimisme.

«Det råder stor optimisme i og rundt klubben. De har fått “Janne” Jönsson tilbake igjen, og en fantastisk seier i Kristiansund forrige helg. Tidspunktet og rammen rundt virker veldig lovende. Det blir selvfølgelig noen tøffe tak i høst, men det virker det som alle her er klar til. Det er jeg òg» forteller midtstopperen til klubbens hjemmeside.

Les: Bekreftet: brasilianeren Jean Lucas klar for Lyon

Stabæk er nest sist i Eliteserien med ti poeng etter like mange kamper.