Vi må holde nullen i dag, hombre, landslagstrener på tribunen. (foto: Sevilla, x)

For knappe året siden la Sergio Ramos opp som landslagsspiller, men ikke frivillig. Oksen Ramos skjønte han ikke var del av landslagstrener Luis de La Fuentes sine planer. Etter en retur til La Liga denne sesongen har Ramos bestemt seg for å kjempe videre for en plass i den spanske troppen, på søndag ble håpet styrket.

Den spanske landslagstreneren ble observert på tribunen da Sevilla med Ørjan Nyland tilbake mellom stengene sendte Atletico Madrid hjem med et overraskende 1-0 tap. For Sevilla en sterkt etterlengtet tre-poeng’er som løftet klubben seks poeng over nedrykksgjørma, for Sergio Ramos et perfekt clean sheet-utstillingsvindu med landslagstreneren på tribunen.

LES: Guardiola skal få Haaland til å droppe det sutrete kroppsspråket

-Jeg er glad for at treneren kommer og besøker oss. Som spanjol har treneren en bredde av spillere til sin rådighet. Det blir vanskelig for ham, men vi spanjoler jobber og spiller alltid med drømmen om å spille for landslaget, og det er treneren som avgjør det, sier Ramos ifølge RMC.

Selv om siste landskamp for Ramos var tilbake i 2021, står den fortsatt svært aktive 37-åringen med 180 landskamper og har gått seirende ut av finale i VM (2002) og EM (2008, 2012).

ENGELSKE KLUBBER: Manchester United styrer mot en gedigen tabbe på overgangsmarkedet

Spørs om en spansk landslagstrener kan se bort fra Sergio Ramos, stinn av selvtillit, skadefri og med flust av spilletid i beina.

Valencia – Sevilla