Vet han har de beste arbeidsforholdene for tenåringene med gull i støvlene.

Manchester United trenger ny førstekeeper, det ble rimelig klart i går at «verdens» beste David de Gea ikke lenger har det som trengs. -United-legenden Roy Keane kommenterte etter tabbemålet i gårsdagens kamp mot Tottenham: «Jeg er sjokkert. Jeg er sjokkert over det målet. Jeg har sett mye fotball i løpet av årene, og jeg er forbannet etter å ha sett dette. Jeg er rystet over Harry Maguire. Og jeg er dødslei av denne keeperen».

En som var aktuell som ny førstekeeper på Old Trafford var Borussia Dortmunds 29 år gamle siste skanse Roman Bürki.

Les: Klarer ikke glemme Jorginho

Flere klubber har vært frempå for å skaffe signaturen til den meget solide sveitseren. – Roman Bürki kom til Dortmund fra Freiburg i 2015 og skal bare siden nyttår vært i dialog med Chelsea, tenkt som erstatter for Kepa Arrizabalaga, Barcelona mens de var usikre på hva Marc-André ter Stegen ville gjøre med sin fremtid og Juventus som ønsker seg større konkurranse for deres polske førstekeeper Wojciech Szczęsny i tillegg til Manchester United.

Roman Bürki er ekstremt ettertaket i et fotballmarked som mangler keepere. Sportsdirektør Michael Zorc kan puste lettet ut etter å ha signert en to års forlengelse.

«Vi er glade for at Roman Bürki fortsetter. Han er en av de mest solide målvaktene i Bundesliga»

Les på F7: Neymar tapte i retten