Max Eberl

Borussia Mönchengladbachs sportsdirektør, Max Eberl, avviser nå at han vil selge midtbanespiller Denis Zakaria i vinterovergangsvinduet.

Denis Zakaria har imponert stort på Borussia Mönchengladbach denne sesongen, og det har fått europeiske storklubber til å ønske seg en «nyttårsgave». – Manchester United var først ute med å vise interesse, men nå får de kraftig konkurranse.

Les: Liverpool og Arsenal «joiner» Manchester United i jakten på midtbanebauta

Sportssjef Max Eberl har tidligere sagt at han er åpen for å selge hvis riktig bud kommer – men han uttaler nå at det ikke vil være i løpet av vinteren i det minste.

«For det første har vi alt i egne hender. Han har ingen utkjøpsklausul, og jeg kan absolutt ekskludere en overføring i vintervinduet» sier Max Eberl til Sportbuzzer.

«Når vi lykkes, konstaterer vi alltid at spillerne våre tiltrekker seg mye oppmerksomhet, og akkurat nå har vi en ung og spennende tropp».

«Overføringsoverskudd har hjulpet oss med å fornye og forbedre troppen vår igjen, og vi vil alltid måtte gi opp kvalitet og kjøpe potensiale. Vi har ikke noe annet alternativ enn å fortsette å følge den veien», sier Max Eberl.

Les på Popidol: «House of the Dragon» bekreftet: Handler om «House Targaryen»

Denis Zakaria har vært med Gladbach siden 2017, han kom da fraYoung Boys. Han har kontrakt frem til 2022.