Christoph Freund

Sportsdirektør Christoph Freund var nærmere på informasjonen før RB Salzburg solgte Erling Braut Haaland til Borussia Dortmund sist vinter. – Men likevel er han overbevist om at han vet hva som skjer fremover.

Han forteller til det tyske programmet Sky90 at det er en unngåelig å skulle stoppe en overgang til England.

Les: Lillestrøm børster støvet av Frode Kippe

«Han vil nok havne der (i Liverpool)»

Erling Braut Haaland, 20, forlot Red Bull Salzburg i vinter for å spille for Borussia Dortmund og har siden vært en suksess i den tyske storklubben. I forrige sesong sto 20-åringen for 44 mål og ti assist på 40 kamper, og denne sesongen er han oppført for åtte mål og tre assists på ni kamper. Dette har ført til nye spekulasjoner om en fremtidig overgang til en annen stor klubb.

Haalands tidligere arbeidsgiver, sportsdirektør Red Bull Salzburg Christoph Freund, kommenterer nå om spillerens fremtid.

  • «Han vil sannsynligvis havne der (i Liverpool) med den mentaliteten og tilliten som han har, kan han spille for alle klubber i verden. Han vil gjøre seg bemerket i europeisk fotball de neste ti årene».

Haalands Dortmund kommer neste onsdag kveld mot Club Brügge borte i Champions League-gruppespillet. Etter det venter en tidlig seriefinale lørdag mot Bayern München hjemme i Bundesliga.

Les på Engelske Klubber: Bild: Manchester United er i forhandlinger med Hakan Calhanoglu