Eddie Nketiah prøver å forklare det internasjonale "Ring meg" signalet med at han ville ringe speakeren.

En godt stund har det gått rykter om at 22 år gamle Eddie Nketiah som har vært en del av Arsenal siden han kom fra Chelsea sin 16.åring ønsker seg bort fra Emirates. – Sky Sports melder at Nketiah har avslått et nytt kontraktsforslag fra Arsenal og informert klubben samtidig om at han ønsker seg bort.

Kontrakten med Arsenal løper ut etter inneværende sesong, den ønsker han ikke å fornye og årsaken skal være manglende spilletid. Den engelske U21-landslagsspilleren står fritt til å signere en forhåndskontrakt med et annet lag i januar.

Les: Kristian Thorstvedt får skryt av sjefen og tippes som Gullstøvel vinner

Det ikke er mangel på interesse for Nketiah, Borussia Mönchengladbach er blant flere klubber i Tyskland, Italia og Frankrike som følger nøye med.

Arsenals manager Mikel Arteta har sagt at han ønsker å beholde Nketiah i klubben, men spissen har ennå ikke vært med i Premier League denne sesongen.

Nketiah har tilbrakt hele sin profesjonelle karriere i Arsenal, med unntak av et kort utlån hos Leeds United i løpet av sesongen 2019-20, da han scoret tre mål på 17 mesterskapskamper.

Les: Har både Cavani og Icardi på blokka