Spiss Sebastian Pedersen reiser ikke tilbake til Strømsgodset

(c) Bilde Strømsgodset: Sebastian Pedersen
Top Article ad

Florø lånte Strømsgodset spiss Sebastian Pedersen i høst og fikk et løft mot slutten av sesongen. Pedersen var ifølge lokalavisen med på å løfte laget med sin energiske spillestil og to mål. -Istedenfor å reise tilbake til Drammen og Strømsgodset skriver Hamar Arbeiderblad han trener med HamKam. 

«Jeg kan uansett ikke spille kamper for Strømsgodset ut sesongen, da er det bedre jeg trener for fullt med HamKam istedenfor å være en kjegle på trening med Godser» sier Sebastian Pedersen til HA.

Les: Victor Lindelöf får en pause

Pedersen har kontakt med Strømsgodset fram til sommeren, og vet ikke hva som venter i fremtiden. Han utelukker ikke at han kan være på jakt etter en ny klubb allerede i vinter og isåfall er HamKam en interessant klubb. – Han spilte for Hamar-laget for fire år siden, og sier at dette fortsatt er klubben i hans hjerte.

«Jeg trengte å spille fast førstelagsfotball igjen og det var viktig for meg at jeg fikk tillit i Florø med en gang.  Låneoppholdet var veldig fint. Det var også moro å bli kjent med nye omgivelser, og så mange fine folk i og rundt klubben. Eg har bare fine ord om Florø, og så var det moro at det gjekk såpass bra med resultatene i de kampene jeg var der.

Les på Popidol: «Duck face»-selfies fikset ved hjelp av spagetti

Pedersen skal i utgangspunktet trene med HamKam i en uke i denne omgang.