(c) Blide Ull/Kiisa: Ciise Aden Abshir har allerede testet ut dressjakka

Ciise Aden Abshir er gjennom sin siste sesong som Ull/Kisa-spiller og takker nå av etter tre år med den gule og grønne drakten.

Abshir kom til Ull/Kisa som forsvarsspiller i forkant av 2017-sesongen etter å ha imponert for konkurrent KFUM Oslo året før.

Les: Har kastet ut alle de «gamle» fått inn nye krefter

2017 endte med 19 kamper på banen, som midstopper, for Ull/Kisas A-lag i serie og cup-sammenheng. I de to foregående årene har han også vikariert i sin gamle spissrolle og i fjor scoret han i to kamper mot Notodden, samt da han sikret ett poeng på overtid borte mot Sandnes Ulf.

Ull/Kisa endte på 8.plass i OBOS-Ligaen denne sesongen.

Med spilletid i 15 kamper i 2018 og 11 kamper i 2019 har Abshir til sammen 45 kamper for A-laget i den gule og grønne drakten.

Fra årets sesong husker man kanskje aller best straffesparket han ble snytt for som innbytter i cupkampen mot Rosenborg på tampen av den 2. ekstraomgangen. Med Kisa-scoring der ville kampen gått til straffesparkkonkurranse.

I tillegg til å spille fotball har Ciise med sitt herlige humør vært en flott Ull/Kisa-ambassadør og en populær kar som instruktør på fotballakademiet.

– Jeg er takknemlig for reisen jeg har vært med på i Ull/Kisa. Både sportslig, men også utenfor fotballbanen har det vært veldig bra. Jeg har utviklet meg som menneske og blitt godt integrert i klubben og samfunnet. Det vil være med meg resten av livet, sier Abshir.

I år har han gjennomført UEFA B-lisensen som trener, men han utelukker heller ikke noen år til som spiller. I tillegg har han utdannet seg innen forebyggende arbeid for barn og ungdom, med fokus på blant annet konflikthåndtering.

– Nå skal jeg prioritere familielivet, så får vi se om det dukker opp noen spennende prosjekter. Uansett takker jeg for en flott tid her. Vi sees igjen på Ull/Kisa-kamper, sier 33-åringen.

Vi takker også Ciise for tre flotte år i Ull/Kisa og ønsker han lykke til på veien videre.