Sparta-spiller Marcus Bryhnisveen tatt i doping

(c) Bilde Sparta Warriors: Marcus Bryhnisveen

Det viser seg at også B-prøven til den norske pilleren Marcus Bryhnisveen også er positiv og dermed avsløres også identiteten. Det er Sarpsborg Arbeiderblad som melder dette og har hentet inn bekreftelse fra spillerens advokat Morten Justad Johnsen.

Han ble testet i etter en treningskamp mot Stjernen 21. august at Bryhnisveens urinprøve viste seg å være positiv. Prøven inneholdt et forbudt stoff som står på WADAs forbudsliste.

Les på Popidol: The Walking Dead tar farvel med hovedkarakter etter ni sesonger

Bryhnisveen har stilt seg uforstående til hvordan han har fått stoffet i kroppen.

«Han samarbeider nå tett med Antidoping Norge, for å få et svar på dette. Han ønsker å finne ut av hva han har fått i seg og eventuelt hvordan», sier advokaten.

Saken skal nå behandles videre i Antidoping Norge.

«Vi skal nå jobbe videre for å få frem alle detaljer i denne saken, før vi legger frem saken for påtalenemnda. Da er det opp til dem om de er fornøyde med det arbeidet som vi har gjort. Er de ikke det vil saken bli sendt tilbake for å få frem enda mer. I slike saker er det alltid viktig at alle sider kommer frem, slik at ingen ting kan bli feil», forteller kommunikasjonsleder Halvor H. Byfuglien i Antidoping Norge.

Sparta ligger på 3.plass i Get-Ligaen bak Storhamar og Vålerenga.