Sparker sin fjerde manager siden Moshiri ble hovedaksjonær

Farhad Moshiri
Top Article ad

Det er ikke spørsmål om Everton manager Marco Silva får sparken, men heller når. Det kan skje allerede i kveld ettersom Toffees majoritetsaksjonær Farhad Moshiri etter planen ankommer Liverpool nå i kveld for å avgjøre fremtiden til den 42 år gamle portugiseren.

Det var Liverpool som overkjøring med b-laget 5-2 i byderbyet sammen med 18 plassen i Premier League som har gjort det umulig for manageren å fortsette. – Fansen er rimelig samstemte på at det må skje, derimot hopper ikke de fleste av glede over at de vurderer å hente tilbake tidligere sjef Davis Moyes.

Les: Fantastisk uspennende, hjalp ikke å sende de nest beste

Andy L som er Everton supporter sier i BBC sitt diskusjonsforum: «How Silva got the job in the first place is a mystery, sack him now and go all out for Benitez.. If Moyes get the gig then I’m hanging up my supporters boots for good!»

Silva har allerede overlevd en runde med krisesamtaler hos klubbens ledelse etter hjemmetapet til Norwich City 23. november, men det er usannsynlig at han vil bli skånet en gang til.

Han ble spurt om sin fremtid i kjølvannet av Evertons åttende nederlag på 11 kamper og sa: «Jeg er ikke den rette personen til å snakke om denne situasjonen. Du spør meg, og jeg har ikke svaret.»

Svaret kan bli levert på torsdag, med Silva, som har vært på Everton siden mai 2018, er ikke forventet å være ansvarlig for lørdagens kamp mot Chelsea på Goodison Park.

Tidligere Everton-manager David Moyes har blitt sett på som en potensiell etterfølger, men forslaget har vekket en stort sett negativ reaksjon fra supportere, og det gjenstår å se om Farhad Moshiri (eier 77,2 % av Everton) og kollegene i styrerommet ignorerer det og inviterer den 56 år gamle skotten til å komme tilbake .

Avgjørelsen sitter langt inne for majoritetsaksjonær Moshiri, som var hoveddriveren bak rekrutteringen til Silva.

Hvis Silva blir sparket, ville han være den fjerde mannen som lider den skjebnen siden Moshiri kjøpte en andel i Everton i februar 2016, etter Roberto Martinez, Koeman og Sam Allardyce.

Dette er noen av meldingene fra BBC sitt kommentator felt.

  • Spirit Blues: Silva får Roberto Martinez til å se kompetent ut.
  • Fern Williams: Bill Kenwright og Farhad Moshiri – lytt til fansen og gjør noe!
  • LFC-samfunnet: Om noen måneder vil Everton-fans takke oss for å få slutt på Silva.
  • Dennis W: Han er en anstendig fella, Silva. Jeg misliker ham ikke eller ønsker ham noen dårlig vilje. Han er ute av sin dybde, og dette må slutte nå.
  • Red Mist Rising: Silva har det veldig bra på Everton, men spillerne må også ta ansvar. Noen veldig gode spillere i den troppen som virkelig svikter.