Sparken: «Takk til Peter for hans store arbeide med klubben»

Peter Feher
Top Article ad

Peter Feher er sparket i FC Helsingør og erstattet med Omid Namazi. – Det har vært en lang periode med dårlige resultater som er årsaken til at klubben har valgt å bytte ut sin hovedtrener. 

FC Helsingør har besluttet å dele med lederen Peter Feher etter en periode med dårlige resultater. Den informerer klubben i en pressemelding.

Les: Paul Pogba forteller hva som ble sagt i garderoben etter Everton tapet

Det er en skuffet FC Helsingør direktør Janus Kyhl, som sier beslutningen satt langt inne:

«Det er veldig ille. Vi har hatt en tungt profesjonell og engasjert innsats fra Peter, og hvis vi ser på treningsmiljøet og medarbeiderens arbeid, har han gjennom sin korte periode i klubben løftet oss enormt».

Les: Zidane: «Han er verdens beste nr. 9»

«Men vi må også se på resultatene, og her har det ganske enkelt ikke vært bra nok. Man kan alltid diskutere hvor ansvaret ligger, men i en fotballklubb er det nå til og med plassert på hovedtrenerens skuldre»

Peter Feher ble ansatt som etterfølger til Christian Lønstrup i september 2018:

«Jeg forventer imidlertid at spillerne ser seg grundig ut i speilet og henger opp i sin stolthet for resten av sesongen».

«Peter og hans arbeid har vært enormt populært blant våre spillere og ansatte, og den beste måten de nå kan betale tilbake, er å gå ut og sikre klubbens opphold i NordicBet League», sier Janus Kyhl.

FC Helsingør tapte lørdag mot Thisted FC og har nå tre poeng opp til riktig side av nedrykk-streken. Det er seks kamper igjen i 1. divisjon.

Les på Popidol: Sensur gjør «Game of Thrones» til en dokumentar fra middelalderen