Joel Armia

Det var en trist gjeng som «tuslet» av banen etter nok et tap i NHL. Montreal Canadiens tapte 1- 3 mot Boston og med det før første gang siden 1940 er de oppe i åtte strake tap. – Det lover ikke godt for jobben til manager Claude Julien.

Kampen startet med en opptur i TD Garden søndag kveld da Joel Armia snudde pucken av Zdeno Chara og sørget for 1-0 allerede etter 1,58 minutter. Gleden varte ikke lenge.

Les: Inter Milan transformert til et vinnerlag av Antonio Conte

«Det er samme show hver gang. Noen individuelle feil kostet oss kampen» sa Ben Chiarot til nhl.com etterpå.

Misfornøyd med dommerinnsatsen pekte Claude Julien på en tvilsom utvisning av Nick Cousins ​​etter drøyt åtte minutter av den siste holdperioden, noe som ga Bruins sjansen til å gjøre det 2-1 i maktspill.

«Dommeren må ha bedre kontroll i den situasjonen når det er 1-1 i kampen. Torey Krugs klubb ble sittende fast på en lagkamerat, så det var en feilaktig utvisning» kommenterte Julien etterpå.

Pastrnak utvidet Bostons seiersuite
Ellers så treneren i Montreal noen positive ting da de spilte tett defensivt og holdt hot Boston borte fra boksen.

«Men jeg kan ikke stå her og si at jeg er fornøyd. Våre fans vil ha seire, så det er ikke nok til å si at vi så noen positive ting i spillet vårt».

Det er vanskelig å stoppe Bostons scoringskonge David Pastrnak, og 1-1-målet hans drøyt seks minutter ut i den tredje perioden var en kanon fra høyre, som gikk i stolpen.

Det var Pastrnaks 25. mål i høst, og han topper NHLs måltabell helt klart.

Boston har syv strake seire og blir stadig en av favorittene til å vinne Stanley Cup i vår.

Boston – Montreal 3–1 (0–1, 0–0, 3–0)

Boston: David Pastrnak, David Backes, Jake DeBrusk. Målvakt: Tuukka Rask 96,6 prosent. Montreal: Joel Armia. Målvakt: Carey Price 91,2 prosent.