Helt loco?. (foto: united, twitter)

Solskjær-kritikerne vil si at mye ikke er på stell når han sender sine 11 utvalgte ut på kamparenaen. Liverpool-fadesen helte olje på bålet, mens 3-0 mot Tottenham og 2-2 mot Atalanta tok seg av slukningsarbeidet. Real Madrid har tydeligvis ment de også har noe å bidra med, og har tilbudt United en av sine største (og det som har vist seg som en av de dyreste) investeringene.

Spilleren som ble hentet til San Bernabeu for å dempe savnet etter Ronaldo har denne sesongen vært på banen i ti kamper. Riktignok med totalt under 500 minutters spilletid, men produksjonen av 1 fattig assist forklarer hvorfor Carlo Ancelotti har inndratt VIP-kortet Hazard fikk utdelt av Zidane.

Les: Arbeidsløs norgesvenn Uwe Rösler fikk en hyggelig telefon fra fotballøya

-Hazard er klar, men hans problem nå er at han en trener som foretrekker andre spillere, noe som kan skje i en tropp som denne, sa Ancelotti ifølge Marca etter El Clasico. Der Hazard forble på benken.

Får liksom ikke snudd seg mot mål i Real-drakt. (foto: real, twitter)

Ifølge El Nacional har Real Madrid satt ut «visningsskilt» på Hazard før vinterens overgangsmarked, der Manchester United har fått muligheten til å «løpe og kjøpe». Kongeklubben har tydeligvis ment at Solskjærs utfordringer vil løses av en tidligere Premier League-superstjerne med 53 kamper på banen siden 2019.

Vi digger Hazard som spiller når han er på topp (og dribler rundt med Liverpool-forsvaret), men at dette skulle være en løsning for Manchester United?

Ronaldo-erstatter Hazard når akkurat nå ikke opp til knærne på CR7. (foto: united, twitter)

Ifølge El Nacional takket United høflig nei til å hente Hazard i januar. Takk.

Les: Blir mye tribunen fremover på en frustrert Haaland