El Matador. (foto: united, twitter)

Vi digget urugayaneren forrige sesong, men har skjønt at Old Trafford ikke er «den samme» som da. Inn kom CR7 og Cavani har slitt med skader. Nr. 21 er likevel en spiller som presser ustanselig og bør være en spiller etter Ralf «Mr. Gegenpress» Rangnicks smak. Likevel, det er faktorer som taler for at det kan bli exit før sommeren på 34-åringen.

VM i Qatar og kontraktsutløp hos United kommer kjapt, og Cavani vet han må ha spilletid for å legge løpet så han slipper like mange måneder som sauebonde i hjemlandet som etter PSG-exiten.

I tillegg er det ikke hver dag man blir innkalt av Xavi. Ifølge spanske Sport har ideen om å hente Cavani til Camp Nou i januar begynt å formes til en plan. Barcelona står uten Sergio Aguero de neste månedene, noe som setter Xavi i skvis helt fremme.

Cavani er spilleren som kan hoppe inn i hvilken som helst klubb og produsere fra dag én, Sport hevder pengelense Barcelona går for en Cavani-løsning hvis han kan signeres for «a modest price». Signalene fra Xavi skal være at Barcelona kan gi 34-åringen arbeidsforhold som holder ham på toppnivå i flere sesonger fremover.

To giganter, men plass til bare én? (foto: united, twitter)

Kontrakten til Cavani løper ut til sommeren, noe som gjør at han står åpen til å prate med andre klubber når happy new year-skålen er unnagjort.

United vet de ikke kan tyne mange pund ut av Barcelona. Hvis klubben aksepterer dette og Rangnick ikke ser Cavani som en av brikkene han trenger de neste månedene, kan 34-åringen godt ende opp som løsning for Xavi.

Ønsker Cavani selv en overgang til Barcelona, mener vi Manchester United bør vise respekt og åpne opp for en løsning i januar.