Tenkte øl til alle fungerer bedre enn rolex til spillerne (foto: Borussia Dortmund)

En gigant trer av i Dortmund. Marco Reus har vært med å sette preg på Bourussia Dortmund i totalt 21 år, 12 på seniorlaget! Et ikon, ikke bare hos Dortmund, men også for Bundesliga, På lørdag spilte han sin siste bundesligakamp. Avskjeden markerte spilleren med å sponse øl på «hele byen».

34-åringen dro på seg Dortmund-drakta for 21 år siden, på førstelaget har Reus stått i 428 kamper med imponerende 170 mål og 131 assists. Da Erling Haaland ble hentet fra RB Salzurg i 2020, var det kaptein Reus som hadde ansvaret for at den norske unggutten følte seg hjemme og fikk de beste utviklingsmulighetene.

LES: Klopps høyre hånd: «Jeg er evig takknemlig. Hvor ville jeg vært uten ham?»

På lørdag samlet ifølge AP 81 000 tilskuere seg på hjemmestadion for å gi Reus en skikkelig avskjed. Marco Reus svarte på den enorme oppslutningen på å tilby gratis øl de de fremmøtte på stadion.

Dette må vel glatt være en av verdens største ølregninger for en privatperson (selv om sikker ikke alle styrtet i seg en halvliter).

Kampen endte med 4-0 seier mot Darmstadt. Reus avsluttet selvfølgelig med scoring.

– Det (øl sponsing) var planlagt på forhånd. Det var perfekt, og jeg er utrolig takknemlig for kjærligheten som folk har vist meg, sier Reus til Sky Sports.

-Takk for alt – jeg spanderer avskjedsølen. Marco.

ENGELSKE KLUBBER: Real Madrid vil kapre spilleren som var Jürgen Klopps «avskjedsgave»