Gareth Southgate tar med seg en massiv heiagjeng til Berlin.

Siste kamp Tom Heaton spilte var mot Nottingham Forest i februar – 2023. 38-åringen er del av Manchester United-troppen og spiller en viktig, men ikke spesielt synlig rolle hos Premier League-klubben. Nå kalles keeperen inn til den engelske EM-troppen under uken før mesterskapet starter.

Krise hos England? Nope. Heaton skal være med som treningsspiller for å hjelpe det engelske landslaget til å holde trøkket oppe på treningsfeltet.

LES: Premier League-stjerne serveres til Kompany

-Jeg er utrolig stolt over at Gareth Southgate har spurt om jeg vil være med. Å få lov til å komme til en stort sluttspill og hjelpe til på den måten jeg kan nå, samt å gi min erfaring videre, er et veldig stolt øyeblikk for meg. Vi har en sterk tropp, jeg gleder meg til å møte resten av laget, sier Heaton.

ENGELSKE KLUBBER: Premier League-gigant har bestemt seg for å hente Xabi Alonso

England har fra før Jordan Pickford, Aaron Ramsdale og Dean Henderson i keeperteamet.