Ikke noe å si på selvtilliten der i gården. (foto: united, twitter)

Regnet høljet ned over Old Trafford, men for United-spillerne ble dette de perfekte forholdene. Og i sentrum stod spilleren som Solskjær skal bygge opp tittelutforderen United rundt.

Vi skal ikke snakke ned scoringen til Anthony Martial, men det geniale frisparket fra Bruno Fernandes åpnet opp i City-forsvaret og gav Martial de få kvadratmeterne han har blitt vant til å avgjøre kamper på.

Scott McTominay utnyttet på overtid en gavepakke fra City-keeperen Ederson og sendte Pep Guardiola for tredje gang (av fire mulige) i garderoben med tap mot jyplingen Ole Gunnar Solskjær.

– Det er et privilegium å være manager for en tropp med spillere med denne holdningen. De gir alt når de er på banen, og mer kan man ikke gjøre. Vi skal bli enda bedre som lag og enkeltspillere, sier Solskjær etter kampen.

Og fortsetter de med å bli bedre i de ni siste kampene i sesongen, er Champions League-spill neste sesong godt innenfor rekkevidde.

https://youtu.be/WfmQJWUs_sY

Sorry Guardiola, men det har kommet en ny regent til Manchester. Og de som tror Solskjær blir skviset ut av Pochettino som sitter å venter på drømmejobben – fortsett å drømme.

Solskjær har lykkes med første del av prosjektet sitt.

Les: Lønn: To millioner om dagen – i tre år