Nå skal det jobbes langsiktig.

Glazer-familien, som kjøpte Manchester United i 2005, er på grunn av manager Jose Mourinho sine stadige utspill sammen med varierende resultater meget bekymret for klubbens image. 

De hadde fått nok av alle utbruddene og konfliktene og før tapet mot Juventus hadde de fått nok og kontaktet Mourinho med et krav om å slutte med offentlige utbrudd.  – De siste pressekonferansene viser nå en stadig mer irritert manager, utbruddet som kom etter 3 – 2 tapet mot Newcastle og den løpende feiden met Paul Pogba er alle ting som fører til en redusert verdi av «brandet» Manchester United.

Les på F7: Oktober-kvelden Chelsea fortsatt ikke har glemt

«Special One» ble også «påminnet om sitt ansvar» etter lørdagens Stamford Bridge møte da han eksploderte over Chelsea  assistent trener Marco Ianni feiring av overtidsmål.

Les: ESPN: Martial har ombestemt seg!

Ifølge The Sun, er de verbale skuddene mellom Mourinho og klubblegenden Paul Scholes også til stor bekymring for klubbhøvdingene.

Les: Premier League-klubb snuser på sparket Monaco-trener

Snill som et lam

Det er tydelig Mourinho har hatt en samtale med eierne, selv etter onsdagens 0 – 1 nederlag i Champions League mot Juventus klarte han å rose sine stjerner fremfor å klandre noen som han har gjort til vane.

«Ingen kritikk i det hele tatt» sa Mourinho om  Romelu Lukaku sitt måltørke og feil foran mål. «Men jeg må være enig i øyeblikket hans ikke var så søtt(sweet).

«Jeg har en fullstendig forståelse for at spilleren er en fantastisk profesjonell som ønsker å gi alt.

«Ikke bare med målene som han ikke scorer, men også i hans selvtillit, i sin bevegelse, berører han. Han knytter ikke godt sammen med laget for øyeblikket».

«Men han er vår angriper, og han er en god angriper vi tror på. Kan jeg spille Rashford der?

«Romelu er en hardt arbeidende fyr og en god profesjonell. En dag vil målene komme komme og tilliten kommer tilbake.»