Det Jose Mourinho tydeligvis ikke skjønte var hvor stor helt Gareth Bale er for Tottenham fansen. Den portugisiske manageren som gikk nesten rett i ny jobb som manager for Roma var akkurat som Zinedine Zidane en bremsekloss for Bale.

Ventet til nå med å komme med kritikk

Tottenham trengte bare å sende Jose Mourinho ut døra for å vekke Gareth Bale, han sørget for hat-trick i sist søndagen 4 – 0 seier mot Sheffield United og er i ferd med å gjenerobre godfølelsen. – Tottenham fulgte opp met et tap på lørdag borte mot Leeds, de trenger helt klart en ny manager, kravet for den neste blir at han må elske Bale og være «moderne» i lederstilen.

Les: Bekreftet: Gianluigi Buffon takker for seg

Det som skulle være en gledefylt retur fra Real Madrid for den walisiske fotballspilleren med hestehale ble til lange perioder på benken og raskt et problemfylt forhold til manager Jose Mourinho.

For Tottenham stod det i praksis mellom Gareth Bale og Jose Mourinho


Gareth Bales agent sammenligner å spille for José Mourinho med å gå i krig med Julius Caesar i 2021

Det var tydelig ikke noe tapt kjærlighet mellom de to, men så lagt har Team Bale hold tilbake på kritikken mot Jose Mourinho som fikk sparken for en nesten en måned siden.

Les: Skjønner ingen ting!-Tilbyr Jens Petter Hauge

Bale hittil har snakket ganske diplomatisk om forholdet til Mourinho, hans agent, Jonathan Barnett derimot kommer med noen oppsiktsvekkende spark.

Barnett ser ut til å være enig med kritikerne som mener at José Mourinho har nådd sin topp og at hans arbeidsmetoder er gammeldagse. – «Jeg vil ikke si det. Han er en veldig suksessfull trener … Men Julius Caesar var også veldig bra, men jeg tror ikke han ville være veldig god i hæren nå»

Dette med en klar hentydning til at Jose Mourinho lå er sjefen i Roma, det passer litt bedre med en diktator der?

«Som jeg sa til Spurs i begynnelsen. Hvis du lar ham spille og stoler på ham. Lar ham spille sitt eget spill og ikke be ham om å gjøre ditt og datt. Behandle ham som Messi eller Ronaldo – Jeg sier ikke at han er like god – men du får se».

«Det er bevist hver gang han blir håndtert på den måten, går han ut og scorer mange mål. Han er i verdensklasse!. Så det var den største feilen – jeg klandrer ingen»

Gareth Bale sin avtale med Real Madrid løper til sommeren 2022, og det er fortsatt ukjent om Tottenham og Gareth Bale er interessert i å forlenge leiekontrakten.

En sesong i den spanske kongeklubben virker imidlertid lite sannsynlig så lenge Zinedine Zidane er trener.

Gareth Bale har startet alle Premier League-kamper siden midlertidig manager Ryan Mason overtok roret. I de tre kampene har det vært fire mål, mens sesongens totale er ni mål på 17 Premier League-kamper.