Ziiing. (foto: united, twitter)

Etter Liverpool-tapet hadde Solskjær tatt en telefon til styreleder og sagt han ikke var ute etter garantier for at han beholder jobben. Uten sikkerhetsnett, men med en plan om å la veteranene gjøre jobben, ledet Solskjær de røde til en av de deiligste seierne denne sesongen.

0-3 seier med de to første scoringene av Ronaldo og Cavani. Det var ikke en tilfeldighet at de to gutta på tilsammen 70 år skulle sikre seieren. Tre midtstoppere bak og en angrepsduo som har vært med på alt, var planen som skulle senke Tottenham.

Les: Rashford forteller om hvordan det egentlig er i United-garderoben

-I de første fem, seks minuttene lot vi dem ha ballen for mye, men så slo erfaringen gjennom. Det var det eldste laget jeg har valgt i min tid som Manchester United-manager, og det var tiden for det, sier Solskjær til Sky Sports.

Som så planen ta form gjennom ukas treninger.

-Jeg har vært her i tre år, og tirsdagens treningsinnsats fra Edinson Cavani er den beste noen har prestert i løpet av den tiden. De gamle mennene ledet oss til fronten, fortsetter Solskjær.

Som lover at det kommer mer fra Ronaldo/Cavani.

-De spiller godt sammen. De har enorm respekt for hverandre. Den arbeidsinnsatsen og kvaliteten de kommer med kan ikke sammenlignes med noe annet, avslutter Solskjær.

Les: Peter Schmeichel fikk endelig se noe spektakulært mellom stengene