Solskjær vet nå hvem han bare MÅ ha på banen

633
Attraktiv. (foto: united, twitter)

Før onsdagens kamp mot Tottenham hadde United hatt tre svake resultater. Så kom den knallsterke seieren mot Mourinhos nye gjeng. Og hva var forskjellen denne kvelden? Ole Gunnar Solskjær gjør et unntak og fremhever en enkeltspiller.

Selv om det var Marcus Rashford som på papiret vil stå igjen som den store helten fra Tottenham-kampen, var det den godt timede returen til Scott McTominay fra skadefraværet som ligger bak deler av suksessen mot Mourinho.

Les: Klopp kliner til og har bestemt seg for å vinne jula

Uten kamptrening på flere uker og med én trening i beina 24 timer før kampstart, skaper den unge skotten bølger av energi som sprer seg ut til resten av spillerne.

-Du kan nesten si at han er undroppable for øyeblikket. Han trente lett på tirsdag med reservene, men er en tøff gutt. Den fysiske tilstedeværelsen han gir oss, lederskapet han gir oss på midtbanen, han frigjør også Fred, skryter Solskjær ifølge ESPN.

Les på F7: Endelig en god CO2 nyhet

United rykket opp til en 6. plass på tabellen, og Solskjær fikk endelig en natt hvor han kunne smile seg i søvn. Vi bare sier: Hold Scott «Obi-Wan» McTominay skadefri!

Les: Arsenal jakter på manageren som garantert vil sette Premier League i flammer