Skuer mot... Ja, hva skuer du egentlig mot, Paul? (foto: pogba, twitter)

McTominay, Rashford og Martial sørget for å vise at United fortsatt vet hvor målet står (så lenge det ikke må skytes fra straffemerket). Dette er bra, for verdensmesteren som er ansatt for å score mål er ikke på vei tilbake med det første.

Paul Pogba har fått med seg bare fem ligakamper fra star, etter trøbbel med ankelen han skadet mot Southampton i august.

Les: Pornostjernen Orion Starr fikk bank i sin MMA-debut

Vi tipper det kriblet skikkelig i beina til franskmannen da han så lagkamerater gjøre jobben mot Norwich på søndag, men noen sjanser for å se Pogba med det første er det ikke.

– Jeg tror ikke vi får se ham i aksjon før desember. Han kommer til å være ute en stund. Han trenger tid til å komme helt til hektene igjen, så jeg tror ikke han kommer til å være tilbake før, kanskje mot Sheffield United etter landslagspausen. Men mest sannsynlig er han ikke tilbake før i desember, sier Solskjær ifølge TV2.

Dermed må United fortsette uten sin verdensstjerne i tre ligakamper, én cupkamp og to kamper i gruppespillet i Europaligaen.

Les på Popidol: Lanserer en gratis robottaxitjeneste i California

Så blir det sikkert en del uker før Pogba kommer tilbake i skikkelig kampform. I mellomtiden får vi glede oss over at United nå faktisk scorer (så lenge det ikke er fra straffemerket).

Les:  Mistet sjansen på tabelltopp etter spesiell VAR situasjon