Pogba er en typisk spiller som trenger å høre at han er blant de 11 ypperste. Her et bilde fra glansperioden. (foto: united, twitter)

På fredag blir det basketak mellom United og Tottenham. Endelig! De som hadde gledet seg til å se Paul Pogba kjenne på ballen før avspark må trolig smøre seg med tålmodighet.

United har på twitter selv begynt å hause opp stemingen rundt et potensielt gnistrende samarbeid mellom Pogba og Fernandes. Franskmannen skal være i tipp topp shape etter å ha vært tvunget til å stå over 12 kamper, men skal visst ikke bli med fra start.

Les: Tottenham har funnet sin neste toppkeeper

Hva dette betyr, vite ikke, men ifølge The Athletic ønsker Solskjær å holde Pogba borte fra startelleveren for å sikre at franskmannen holder hele veien gjennom denne intensive sommeren.

Høres fornuftig ut, men sender også signaler om at Pogba ikke har tillit som en av de 11 ypperste hos United om dagen. Hos Real Madrid gjorde Zinedine en helt annen vri for Eden Hazard.

Les på Popidol: Røper 13 år gammel hemmelighet og dato for Sopranos filmen

Belgieren har hatt en totalt deprimerende sesong så langt med skader og middelmådige prestasjoner. Denne helgen var både Hazard og Real Madrid igjen spilleklar i La Liga. Og hva gjør Zidane med spilleren som har all grunn til å ha selvtillit under middels?

Velger Hazard til førsteelleveren, selvfølgelig.

Les: Hazard gjør seg endelig fortjent til en bamseklem

Hazard fikk boost´et med å stille fra start, 60 minutter spilletid og én assist før han ble byttet ut.

Ikke helt sammenlignbart med Eibar og Tottenham som motstandere, men likevel. Signaleffekten for spilleren er knallsterk.

Noe å tenke på før du setter opp førsteelleveren til fredag, Solskjær?

Les: United kommer ikke med mellomløsning for Angel Gomes