Solskjær trenger ingen nye United-spillere

Er ikke Mourinho. (foto: molde)

Jose Mourinho ble lovet forsterkninger i januar. Nå er portugiseren ute. Så hva betyr dette for Ole Gunnar Solskjær?

Målet for United er – og må være – en topp fire-plassering i ligaen som sikrer Champions League-billett neste sesong. Med dagens sammensetning av spillere har Mourinho banket inn til klubbdirektør Ed Woodward at penger må på bordet for å hente nye spillere til Old Trafford i januar.

Noen har hvisket i øret på Daily Mirror at United står klar med noe over en halv milliard kroner før overgangsvinduet i januar.

Uavhengig av Solskjær har United tidligere snakket om at en midtstopper og en høyrekant står på topp av ønskelista. Kandidater har vært Tottenhams Toby Alderweireld, Mourinhos favoritt: Napolis Kalidou Koulibaly og unggutten fra Porte, Eder Militao.

Utenfor rekkevidde. (foto: koulibaly, twitter)

Les på F7: Barcelona-spiller tvinges til å snøre på seg Adidas sko

Men med «bare en halv milliard kroner i hånda, er Koulibaly utilgjengelig.

I ll do it my way. (foto: united, twitter)

Vi tenker at Solskjærs styrke er å jobbe med den eksisterende troppen og å få ut det ubrukte potensialet som så langt har ligget i enkeltspillere og lagmaskin. Derfor bør den nye United-manageren bryte med Mourinhos rekke av surmuling over eksisterende tropp, og heller jobbe knallhardt med å gi enkeltspillere og lag troen tilbake på at United er en av verdens beste klubber.

Sorry, José, men vi tror det bor mer i spillerne du hadde. (foto: united, twitter)

På lørdag venter moroa borte mot Cardiff.

Les: Rosenborg tapte kampen om Ranheims fremadstormende høyreback