Kjenner mekanismene som gir suksess for United. (foto: united, twitter)

David Moyes fikk ikke lange tiden på å overbevise at han fortjente å være den utvalgte etter Alex Ferguson, men for mange United-supportere var perioden med den neste skotten fra 2013-14 mer enn nok. En tidligere dansk United-spiller har noe av forklaringen på hva som gikk galt.

Anders Lindegaard fikk med seg de to siste åren til Ferguson som United-manager og overgangen til suksessmanageren fra Everton.

Les: Mason Greenwood trengte fem berøringer for å vise han er fremtiden til Manchester United

-Med Sir Alex var det en utrolig klubb. Alle var en del av United-familien, alt fra damene som vasket draktene våre, til direktører og manageren. Alle var en del av den samme klubben, sier den tidligere United-keeperen til Fotbollskanalen.

Så kom David Moyes inn døra og hadde sin egen oppfatning om hva som beyr noe i fotballverdenen.

-Men det endret seg da Ferguson sluttet. En ny manager kom, som kanskje var interessert kun i førstelaget, mens Sir Alex var interessert i det hele. Han kom med nye ideer, så tingende endret seg, avslutter Lindegaard.

Stemmer Lindegaards beskrivelse av situasjonen under Moyes, skjønner vi hvor viktig det har vært for United å få inn og backe Solskjær gjennom stormen.

Uniteds manager vet ekstremt godt hva storfamilien United betyr for suksessen, og styrer langt unna The Moyes´way.

Takk!

Les: Tilbyr Mauricio Pochettino monsterlønn