Og der startet sesongen. (foto: united, twitter)

Luke Shaw var uheldig og sendte Steve Bruce og gjengen i ledelsen etter 101 sekunder, utskjelte Maguire svevde inn utligningen tjue minutter senere. Så eksploderte United-fyrverkeriet i de siste minuttene av kampen. Solskjær står fortsatt ved forklaringen på hvorfor det har vært en seig start på sesongen.

-Etter forrige kamps resultat (1-6 mot Tottenham) ble denne kampen viktig. Da vi lå under 1-0 etter to minutter ble det til og med enda større. Men vi viste stor motstandsdyktighet, great character ved å komme tilbake, taklet tilbakeslaget virkelig godt og ble ledet av en inspirerende kaptein, begynner Solskjær til Sky Sports.

Les: Luis Suarez er ikke noe mindre enn USTOPPELIG!

Så går Solskjær tilbake til forklaringen han prøvde å formidle til en døv presse tidligere i sommer.

-Vi prøver ikke å bruke det som en unnskyldning, men vi trengte pre-season. Vi ønsket å gå inn i landslagspausen med flere poeng enn vi hadde, men nå vet vi at sesongen vår startet i dag fordi vi har kommet up to speed of the game, sier Solskjær bestemt.

Les på Engelske klubber: Det skulle ha vært George Best, Ryan Giggs – og Gareth Bale

Timingen for å ha blåst ut støvet av United-motoren er god. Nå venter PSG og Chelsea på Solskjær som har fått litt arbeidsro, de Gea som har noen briljante redninger bak seg, Harry Maguire som har reist seg med scoring – og en midtbane med Bruno Fernandes og Donny van de Beek som har sluttet å leke fotball.

Dette er bra – og blir bedre! Neymar og gjengen bør gjøre seg klare til tirsdag. Forrige gang de skulle opp mot jyplingen Solskjær endte det ikke godt for oljefondet fra Paris.

Les: City-ikonet David Silva blir løpt fra i La Liga